Ik wil komen eten

Op maandag 20 april gaan we weer "DREAMERS FOR A DAY' doen.

Dit betekent dat op deze maandag "Bistro Dreams" een dag word overgenomen door mensen die wonen, werken of begeleiding krijgen bij "Estinea".

 

Estinea begeleidt deze mensen en Bistro Dreams zorgt voor alle horeca zaken eromheen. Voor deze medewerkers proberen wij zo een onvergetelijke dag neer te zetten, terwijl we u willen laten genieten van een 3-gangendiner. Wij hebben om 17:30 de tafels voor u gedekt

 

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en kan het zijn dat we snel volgeboekt zitten. Wij zullen dan uw gegevens noteren zodat, wanneer de volgende editie plaats zal vinden, u met voorrang kunt reserveren.

 

INTERESSE om ons te komen helpen? Kijk dan even op onze ’Ik wil komen werken’ pagina.

 

MENU

WAAROM DREAMERS FOR A DAY?

 

Om mensen met een beperking de kans te bieden te laten zien waar ze ook goed in kunnen zijn.

Denk aan samenwerken, een bijdrage leveren, een onderdeel zijn van een team, mensen laten genieten. Daarnaast willen we deze mensen laten ervaren wat werken in de horeca betekent en daarmee zelfontplooiing stimuleren.

 

Wij willen graag dat mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor gasten een kans geven om onderdeel te zijn van iets bijzonders. Een dag is "Bistro Dreams" in handen van cliënten van " Estinea" en zij zullen, onder professionele begeleiding, hun gasten laten genieten van een heerlijk 3-gangenmenu.

Alle facetten van de horeca komen aan bod, van de voorbereiding tot de schoonmaak, om op die manier een volledige kennismaking met de horeca te kunnen bieden.

 

 

Wat gaan we eten?

 

Dat houden we nog even geheim. Niet omdat we het niet willen vertellen, maar eigenlijk omdat we het nog niet weten. Eerst gaan we een team samenstellen van cliënten die het leuk vinden om hier aan deel te nemen en zodra we deze groep compleet hebben gaan we met hen overleggen wat we gaan serveren.

 

Een ding weten we al wel: het gaat slechts 14,50 p.p. kosten (excl. drinken). De fooi van deze dag wordt verdeeld onder de cliënten.

 

Aanvang diner 17:30 ( gelieve dan aanwezig te zijn i.v.m. de planning )

 

Wees op tijd met RESERVEREN bij Bistro Dreams, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

 

 

Het adres van Bistro Dreams

 

Bistro Dreams

Walstraat 5

7511 GE Enschede

053-4325262

 

www.bistrodreams.nl

 

Reserveer

Reserveer uw tafel bij "Bistro Dreams" telefonisch

 

053-4325262

contact

mail ons: info@bistrodreams.nl

Bel ons: 06-41898698

"DREAMERS FOR A DAY"

is een samenwerking tussen:

Deze site is gemaakt door: